MEJLBORG – DINESEN & GARDE HVALSØES SHOWROOM I ÅRHUS

Den 5 generationer gamle virksomhed Dinesen leverer bl.a. kvalitetstræ til snedkervirksomheden Garde Hvalsøes æstetiske snedkerkøkkener. I deres fælles showroom i den ikoniske bygning Mejlborg præsenterer de på flotteste vis deres samarbejde samt individuelle designs og produkter.

OL Gulve har ligeledes været en del af projektet, idet vi har støbt et designgulv i farvekoden G40 i Mejlborg Basement.

Til dette showroom har  vores datterselskab, Surface Cph leveret flere designløsninger. I projektet egner Microtoppings betonudtryk sig godt til Dinesens træplanker og Garde Hvalsøes snedkerarbejde.

Det er designer og arkitekt David Thulstrup, der bl.a. har designet restaurant Noma 2.0, der har givet det gamle historiske hus et moderne udtryk. Bo Bedre kårede Studio David Thulstrup til Årets Rumdesigner 2018.

Surface Cph har også udført flere spændende designløsninger i samarbejde med David Thulstrup som eksempelvis gulve, trappetrin og et håndvasksmøbel der kommer op af gulvet i Microtopping. Dette er i stueplan og i Mejlborg Basement, hvor der bl.a. er et stort materialebibliotek har Surface Cph udført et stort møbel i Microtopping – formet som en disk.

Det er Dinesens unge designteam, der har stået for indretning og koncept i kælderen – Mejlborg Basement. Dernede kan man bl.a. opleve et bibliotek med materialer fra samarbejdsparterne og man kan booke tider til f.eks. workshops, møder og præsentationer.

@