MEJLBORG – DINESEN & GARDE HVALSØES SHOWROOM I ÅRHUS

Den 5 generationer gamle familievirksomhed Dinesen leverer kvalitetstræ til snedkervirksomheden Garde Hvalsøes æstetiske snedkerarbejde som f.eks. deres køkkener, som de er særlig kendte for.
I deres fælles showroom i den ikoniske bygning Mejlborg præsenterer de på flotteste vis deres samarbejde samt individuelle design og produkter.

OL har været med til at sætte sit aftryk i form af et designgulv i farvekoden G40 i Mejlborg Basement, som bliver anvendt til materialebibliotek samt møder og workshops.

Det er Studio David Thulstrup, der bl.a. har stået for indretningen af Noma 2.0, der har givet det historiske hus Mejlborg et moderne udtryk. David Thulstrup er kendt for at trække på den klassiske designhistorie i sit moderne formsprog, hvilket også kommer til udtryk i Mejlborg.

De rustikke vægge kombineret med de elegante materialevalg og Garde Hvalsøes snedkermøbler i Dinesen træ samt de rå gulve gør hele Mejlborg Basement ganske særlig.

For yderligere information og tekniske arbejdsprocesser vedr. designgulve kan der læses mere her: https://olgulve.dk/designgulve/

@