STØBTE UNDERGULVE

OL Gulve har mange års erfaring med støbte undergulve i selvnivellerende flydemørtel – et cementbaseret underlag og kvalitetsmateriale som du hurtigt kan arbejde videre på. 

Støbte undergulve udføres med en selvnivellerende flydende masse og kendes under flere betegnelser som f.eks. flydemørtel, gulvopretning eller afretningslag.

Støbte undergulve anvendes til alle konventionelle byggerier – såvel nybyg som renovering og ofte indbygges funktioner som eksempelvis trinlydsdæmpning og gulvvarme.  

OL Gulve er specialister i udførelse af flere gennemtestede funktionsgulve som f.eks. lydgulve til etagebyggeri eller energibesparende varmegulve med hurtig reaktionstid.

TECTO GULVVARMEPLADE

TECTO GULVVARMEPLADE

Energibesparende gulvvarmesystem som kan monteres på eksisterende gulvkonstruktion eller terrændæk. Tecto gulvvarmesystem udmærker sig ved lav indbygningshøjde og hurtig reaktionstid
SELVBÆRENDE GULVE

SELVBÆRENDE GULVE

Selvbærende gulve er en betegnelse for en undergulvskonstruktion, der fungerer uafhængigt af den underliggende konstruktion og som ofte er adskilt...
VARMEGULVE

VARMEGULVE

Hvor der ikke er særlige krav til indbygningshøjde, men fokus på isoleringsevne nedadtil, der er denne varmegulvskonstruktion en god løsning....
LYDGULVE

LYDGULVE

En komplet undergulvskonstruktion der på en gang løser flere udfordringer som eksempelvis skæve undergulve samt luft- og trinlydsstøj. Lydgulvet er...

Selvom der kun optræder 4 forskellige undergulvskonstruktioner her på siden, da er opbygningerne nærmest uendelige forstået den måde, at kombinationerne og materialevalget er mange. Vi samarbejder med en lang række stærke leverandører og sammensætter deres bedste komponenter efter hvilke krav, ønsker og udfordringer der kan være til det konkrete projekt.
Denne valgfrihed er en af OL Gulves styrker, som betyder at vi tidligt i projekteringsfasen kan konstruere den optimale løsning.

Hos OL Gulve arbejder vi mange forskellige flydemørtler. Disse varierer i egenskaber og pris og vi har stor erfaring i at vælge det bedst egnede produkt og opbygning til det individuelle projekt.
De fleste topbelægninger som eksempelvis diverse trægulvsløsninger stiller differentieret krav til undergulvskonstruktionen og især kvaliteten af flydemørtel. Massive plankegulve kræver f.eks. et undergulv med høj aftræksstyrke.

OL GULVE UDFØRER PRIMÆRT

  • Gulvopretning i flydemørtel
  • Industrigulve med store krav til tryk- og slidstyrke
  • Varmegulve med lav indbygningshøjde og reaktionstid samt trinlydsdæmpning
  • Lydgulve med fokus på dæmpning af trin- og luftlydstransmission
  • Selvbærende gulve udføres uden vedhæftning til underliggende belægning

OL Gulve afleverer altid støbte undergulve indenfor brancheorganisationens GSO´s gældende krav for planhed.

@