PROFIL

Lige siden grundlæggelsen af OL Gulve i 2006 har ambitionen været at leverer støbte undergulve af bedste kvalitet. Denne passion og dedikation vil altid være drivkraften i OL Gulve, hvor vi ønsker, at leverer tryghed, høj kvalitet og gode oplevelser for vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

En vigtig faktor i OL Gulves udvikling igennem årene har været dygtige medarbejdere med høj faglig integritet. Netop kollegaer med stor faglig stolthed som hele tiden søger at udfordre materialerne, rutinerne og som sætter en ære i at være løsningsorienterede har været nøglen til et sundt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor man har fælles værdisæt.

OL Gulve er specialister i cementbaserede undergulvskonstruktioner og vi efterstræber at være på forkant med branchens udvikling og sætte standarden for støbte undergulve. Kvalitet, styring og bæredygtighed er alle områder, hvor vi ønsker at være førende. OL Gulve er repræsenteret i undergulvssektionen i Dansk Byggeri.

Vi samarbejder med stærke leverandører og sammensætter deres bedste komponenter til et givent projekt. Denne uafhængighed ser vi som en styrke, idet vi tidligt i projekteringsfasen kan konstruerer den bedste egnede løsning uden at være begrænset af materialevalg.

@