Flintholm Company House II

I foråret 2019 påbegyndte OL Gulve arbejdet på Flintholm Company House II på Frederiksberg.

Projektet omfattede opretning ca. 9.500 m2 huldæk, hvortil vi anvendte en høj kvalitet flydemørtel bestående af cementbaserede og vandskadestabile produkter.

Gulvopretning er blandt OL Gulves absolutte kernekompetencer og vi har stor erfaring med denne type projekter. Igennem årene har vi løbende forfinet og videreudviklet konceptet, således vi kan diagnosticere og løfte stort set alle opgaver af lignende karakter.

Projektet på Flintholm Company House II indeholdt ligeledes ca. 2.200 m2 parkeringskælder, hvor OL Gulve udførte industrigulv.

Flintholm Company House II er et kontorbyggeri og fungerer som domicil for EY, der også er ejendommens eneste lejer. Totalt omfatter bygningen ca. 8.300 m2 kontorplads. Domicilet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og bygningen stod klar i slutningen af 2019 / start 2020.

NCC Property Development A/S lavede en totalentreprenøraftale med NCC og målet var at opnå en guldkarakter efter den internationale DGNB for bæredygtighed.

Et lignende projekt hvor vi skulle foretage opretning af huldæk var i Carlsbergbyen. Til dette projekt blev der efterfølgende monteret fibernet-armering og lyddug. https://olgulve.dk/opretning-af-huldaek-carlsbergbyen/

For ydereligere information vedr. Gulvopretning: https://olgulve.dk/ol-gulvspartel/

@