OL GULVE SHOWROOM

kontor og køkken

I september 2015 stod OL Gulves nye omgivelser klar til brug. Renoveringen af vores lokaler har haft til formål, at skabe et funktionelt arbejdsmiljø og samtidig præsentere mulighederne inden for OL Gulves ekspertiser.

showroom med billede

Projektets primære formål har været at etablere en showcase, hvor vi kan præsenterer vores produkter og løsninger. Vi håber, at samarbejdspartnere samt kunder vil føle sig velkomne til at besøge os og forhåbentlig blive inspireret, idet vi ligeledes producerer andre designmæssige løsninger i beton udover selve gulvkonstruktionerne.

kontor full view mod lager

Kontor samt showroom har et moderne og minimalistisk udtryk, som passer godt til områdets rustikke stil. De fascinerende industribygninger blev tidligere benyttet som kapselfabrik, og de fremstår på mange måder næsten som ved opførslen i 1929. I dag huser bygningerne mange forskellige kreative og håndværksmæssige erhverv, hvilket er med til at gøre området interessant og fordelagtigt i flere henseender.

arbejdsbord

Ud over lokalerne til daglig fungerer som almindelig arbejdsplads, er det ligeledes hensigten, at de skal benyttes til at afholde workshops, møder og events.

Forespørgsler på dette er naturligvis velkomne.

_MG_3335

_MG_3339

facade

@