OL GULVE SIKRER LYDGULVSKRAVENE PÅ NY ØSTRE LANDSRET

Opgaven for OL Gulve bestod primært i at udføre en ca. 10.000 m2 kvalitetsorienteret lydgulvskonstruktion, som efterlevede de ønskede krav til trinlydsdæmpning (dB), tryk og brandklasser.

Ny Østre Landsret er placeret på Trælastholmen i Københavns Nordhavn. I mange år har der været behov for en mere moderne retsbygning, som skal understøtte et tidssvarende domstolssystem med de sikkerhedsmæssige aspekter, som dette indebærer, samt sikre effektive arbejdsgange til glæde for brugere og tilhørere.

Den moderne retsbygning blev taget i brug i foråret 2022 og forinden havde OL Gulve arbejdet det meste af kalenderåret 2021 på, at montere kvalitetsbevidste støbte undergulvsløsninger som efterlevede de gældende DGNB-standarder.

Opgaven for OL Gulve bestod primært i at udføre en ca. 10.000m2 komplet og kvalitetsorienteret lydgulvskonstruktion som efterlevede de ønskede krav til trinlydsdæmpning (dB), tryk og brandklasser.

OL Gulve udfører flere forskellige lydgulvskonstruktioner og har mange års erfaring med at tilpasse sig konditionerne på givent projekt. På trods af forskellige udfordringer som eksempelvis lav indbygningshøjde eller særlige trinlydskrav, da kan OL Gulve altid udarbejde og montere en optimal konstruktion uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Ny Østre Landsret var et spændende projekt i samarbejde med A. Enggard A/S

 

@