KØKKENINSPIRATION

I samarbejde med Kathrine Martensen Larsen har Surface Cph designet og udført bord- og stænkplader i 2 individuelle køkkenener og i 2 forskellige Microtopping farver. I det ene projekt er der blot tale om en stænkplade, og i det andet er der udført både bord- og stænkplade i one piece. Det vil sige, at der ikke er lagt en fuge mellem bord- og stænkplade og at Microtopping fortsætter op ad væggen, hvilket giver et flot og kontinuerligt udtryk.

Microtopping evner sig godt til køkkener, idet materialet ikke revner samtidig med det er let at rengøre og vedligeholde. Skulle der over tid komme brugsmærker, der ikke patinere på den ”rigtige” måde, da kan man friske overfladen op.

Den hvide Microtopping farve har et elegant udtryk – mens den grå giver et mere industrielt udtryk. Farveudvalget er stort, så det vil altid være muligt at finde en passende farve til et givent projekt.

Bordpladen er en tilskåret vandfast valchromat-plade i sort. Denne plade er coated med Microtopping. Valchromatplader er vandafvisende og de har den rigtige vægt og robusthed i forhold til Microtopping. Til projektet med den hvide Microtopping har man bevist valgt at lade kanterne stå åbne af designmæssige hensyn.

Fotos: Kathrine Martensen Larsen

@