HUSCOMPAGNIET

– Med Varmegulve

HusCompagniet

Siden 2012 har OL Gulve leveret varmegulve til HusCompagniets 1½ og 2 planshuse på Sjælland. HusCompagniet som er Danmarks største og ældste husbygger, har de seneste 4 år vundet prisen som Årets Husbygger.

Samarbejdet med HusCompagniet omfatter ca. 50 huse på årsbasis, og med tiden er det også blevet til en del opretning af stueplansgulve, når der har været særlig behov for det. Vi har et tæt samarbejde med alle tre af HusCompagniets afdelinger på Sjælland, og derudover er det også blevet til en del opretnings- og varmegulvsopgaver i Sydsverige, hvor de også har en afdeling.

HusC2

HusCompagniet er kendt for at være kvalitetsbevidste, hvilket de fire byggepriser ligeledes bevidner. Dette gælder naturligvis også på gulvsiden, hvor der er stor fokus på planhed, hvilket betyder, at udfaldskravene er stramme.

Fleksibilitet og kvalitet er værdier, som både HusCompagniet og OL Gulve værner om. Den gensidige respekt og fokus på proces og produkt gør, at dette samarbejde er noget, vi hos OL Gulve er stolte over. Ydermere er det et samarbejde som vores kunder nyder godt af. Både her hos OL Gulve og hos HusCompagniet er der stor fokus på vores kunders behov, og vi arbejder hele tiden med at tilpasse vores produkter så de opfylder hverdagens krav og behov.

Yderligere information vedrørende varmegulve eller HusCompagniet kan findes på nedenstående links.

http://www.huscompagniet.dk

https://olgulve.dk/varmegulve/

@