KOMBINERET DESIGN- OG MADKONCEPT

SCoghill_CLM157

I september 2014 åbnede et nyt koncept på Strandvejen i Hellerup. Nærmere bestemt Strandvejen 213, som tidligere var en Nordea-filial og senest modeltogs-forretningen, Kystbanen. I dag huser bygningen et originalt koncept, som er skabt mellem interiørbutikken The Shop of the New og take-away specialisterne fra Cofoco Le Marché.
Selvom de to koncepter deler lokale, er det to individuelle forretninger.
Hos The Shop of the New, som er skabt af manden bag Københavns Møbelsnedkeri, kan man købe æstetiske og unikke interiørprodukter, imens man venter på sit take-away fra Cofoco Le Marché. Menukortet som er enkelt og kvalitetsbevidst, er inspireret af det franske gourmetkøkken, samtidig med det er et alternativ til områdets øvrige take-awaytilbud.

SCoghill_CLM150

Det rustikke designgulv som blev udført i forbindelse med ombygningen er i farven G80. Gulvets mørke farve giver et varmt og intimt udtryk, samtidig med at det spiller godt sammen med rummets hvide vægge og lofter. Kombinationen mellem træ og beton som nok illustreres bedst ved sammenhængen mellem Le Marchés elegante ekspeditionsdisk og gulvet, er en detalje som fungerer rigtig godt, samtidig med at den fremhæver begge materialers individuelle elegance.

Fotograf: Sarah Coghill (White Light Gallery)

@