DESIGNGULVE TIL KONTORSLANDSKABER

Vi har igennem årene udført adskillige designgulve og i flere omgange til større kontorfællesskaber, hvortil designgulvene er særdeles velegnede.

Framehouse

I Dragør har projektudvikler KOM-KBH A/S sammen med Schmidt Hammer Lassen Architects skabt et stort kontorfællesskab, hvor inspirationen er hentet fra store, traditionelle lader af træ. Samtidig har der været fokus på at anvende højkvalificerede og bæredygtige materialer.

OL Gulve udførte et ca. 900m2 stort designgulv i 120 Reno – som efterfølgende blev slebet i overfladen for at give et afsluttende udtryk der spillede godt sammen med trækonstruktionerne og de øvrige materialer.

Specialudviklet designgulv til Workstation – Office Community

Skræddersyet designgulvsløsning til tre dynamiske kontorfællesskaber.

OL Gulve har sammen med Workstation fundet frem til et skræddersyet og genkendeligt designgulvsudtryk, der går igen på alle Workstations tre lokaliteter i henholdsvis Vallensbæk, Taastrup og Kgs. Lyngby.

Workstation ønskede et genkendeligt designudtryk, hvortil gulvene var et vigtigt element. Og med de tilpassede løsninger har Workstation opnået et unikt designgulvsudtryk, som er en stor del af deres identitet og kendetegn.

OL Gulve har stor erfaring med at tilpasse og styre designgulvene efter kundens ønskede udtryk. Der er flere måder, hvorpå man kan ændre og styre udtrykket. Eksempelvis farvenuancerne, overfladeslibning og overfladebehandlingen er alle faser som OL Gulve kan påvirke på baggrund af vores store erfaring.

En lignende kunde er Vera Moda, som ligeledes efterspurgte et genkendeligt designelement i deres butikker. Også her fik vi skræddersyet en løsning, som Vera Moda kunne anvende i flere af deres butikker.

@