DESIGNGULV I CAFÉ 8-TALLET

Café 8tallet1

Det internationalt anerkendte arkitektfirma BIG (Bjarke Ingels Group) står bag bl.a. VM Husene, Bjerget og det prisbelønnede boligbyggeri 8-TALLET. 8-TALLET er også kendt som Danmarks bidrag til verdensudstillingen i Shanghai. Denne arkitektoniske perle er placeret i naturskønne omgivelser i Ørestaden og med sine 476 lejligheder er 8-TALLET Danmarks største lejlighedskompleks.

Udover boliger indeholder 8-TALLET også erhvervslokaler og Café 8-TALLET. Caféens gulv er udført i beton i et råt og marmoreret naturlook med grå nuance, der ikke stjæler for meget opmærksomhed fra interiøret.

OL Gulve konstruerede og udførte Weber.floor designgulvet i tæt dialog med BIG og bygherre. Resultatet blev et ca. 300 m2 designgulv.

Projektet omfattede ligeledes rampen ved hovedindgangen samt trappen ved bagindgangen. Rampen ned til caféområdet, blev støbt i samme designgulvstype og farve som resten af gulvet – til trods for den naturstridige hældning.

Café 8taller2

Bagtrappen – blev muret op i Lecablokke og støbt i 10 mm matchende designgulv på alle flader med trappeforkantsliste som afslutning.

En detalje, som er værd at bemærke, er, hvorledes dilatationsskinnerne i gulvet flugter med bjælkerne i loftet.

23b

@