SØTERASSERNE

Søterasserne er beliggende i den bydel, der er vokset frem i det forhenværende TV-Byen i Gyngemosen, højt beliggende tæt på Utterslev Mose i grønne omgivelser med anlagte søer og kanaler.

Søterasserne er opført i fire selvstændige projekter med Sjælsø Gruppen, Dan Ejendomme, PKA og FSB som bygherrer, men der er tale om en samlet helhed med boligblokke på tre, fem og seks etager opført omkring et fælles parkområde med lukket stisystem.

Industrigulv, Søterasserne

De tre projekter og det integrerede parkområde er alle udviklet i samarbejde med DOMUS Arkitekter. Bebyggelsen fremstår som en samlet helhed med flade tagkonstruktioner og facader i markante, gule specialtegl. De omkring 200 lejligheder svinger fra 75 til 95 m2 i størrelse, og de er indrettet med altaner og åbne lyse rum.

I forbindelse med etableringen af kælderen udførte OL Gulve et 1500 m2 stort industrigulv til opbevaringsrum og cykelkælder. Industrigulvet er valgt på grund af dets høje slid- og trykstyrke og glatte overflade, som gør det til et meget robust og rengøringsvenlig gulv.

@