SKRIDSIKRET GULVBELÆGNING

Hos OL Gulve har vi stor erfaring med at udføre gulvbelægninger med og uden skridsikring. Ved at vælge et skridsikret gulv, da reduceres risikoen væsentligt for faldskader samtidig med den underliggende konstruktion beskyttes mod vandindtrængning og dermed nedbrydning.
I levnedsmiddelindustrien og herunder industrikøkkener stilles der store krav til skridsikring, hygiejne og rengøringsvenlighed.
Ved at konstruerer hulkehler mellem gulv og væg opnår man en fugefri gulvbelægning, som er fuldstændig tæt for vandgennemtrængning.
Typisk arbejdes der videre på et betongulv og herunder følger en arbejdsbeskrivelse for konstruktionen af en skridsikker belægning.

_0001_12skridsikkert

Arbejdsbeskrivelse

Som det første slibes og rengøres det eksisterende gulv. Dette styrker undergulvet og giver de bedste forudsætninger for at få konstrueret en ny gulvopbygning af høj kvalitet.
Det forarbejdede betongulv giver en optimal vedhæftning til det første lag epoxyprimer som lægges ud med en rulle eller spartel. Imens dette lag stadig er vådt, doseres overfladen evt. med kvartssand. Når epoxyprimeren er tør støvsuges overfladen for at fjerne de overskydende sandkorn, som ikke har sat sig i primeren. Sidste lag epoxy inden topcoat, overdoseres med egnet kornstørrelse kvartssand (tilpasset opgaven).
Sandkornene udgør selve skridsikringen, idet de giver overfladen en ru struktur. Dette lag imprægneres i en klar eller farvet topcoat.
Udlægning af topcoat giver ligeledes en rengøringsvenlig og skridsikker overflade.

For yderligere spørgsmål vedr. diverse kunststofgulve, da er man altid velkommen til at kontakte os: Mail: info@olgulve.dk

Tlf: +45 25500999

@