PU COMFORT FLOOR

Et PU Comfort Floor eller polyurethangulv som det også hedder, er et holdbart, fleksibelt, funktionelt og æstetisk flot gulv, som kan være et godt valg i flere henseender. Denne gulvtype er anvendelig til private, erhvervsmæssige og offentlige bygninger som skoler, museer, forretninger, fritids- og sundhedsfaciliteter, hvor individuelt design skal kombineres med komfort.
Et PU Comfort Floor udmærker sig især til miljøer, hvor der er krav til reduktion af trinstøj og lydtransport eller hvor man skal stå op i længere perioder.

Arbejdsbeskrivelse

Ønsker man indbygget varme i sit PU Comfort Floor, da starter man med at udfører følgende: Oven på varmegulvssystemet støbes et betongulv. Indbygget varmegulvssystem eller ej, da er den videre udførelsesproces den samme.
Overfladen på betongulvet slibes, hvilket styrker vedhæftningen. Efterfølgende påføre man den rengjorte overflade en epoxyprimer. Typisk vil man kunne arbejde videre på denne efter 12 – 24 timer. Epoxyprimeren styrker gulvet samtidig med den binder bedre til komfort belægningen. Næste lag i opbygningen er komfort belægningen, der bliver påført med en tandspartel. Det er i dette lag, at komforten etableres, og som gør, at gulvet bliver blødt og behageligt at gå på.
Et PU Comfort Floor er elastisk og meget holdbart, samtidig med det har lyddæmpende egenskaber. Systemet kan også leveres med en lyddæmpningsmåtte, som forbedre lyddæmpningen yderligere.
Uden indbygget varmegulvssystem og lyddæmpningsmåtte da er den totale lagtykkelse på et PU Comfort Floor ca. 2- 3 mm.
PU Comfort floor kan udføres i stort set alle NCS og RAL farver og med colored flakes.

Egenskaber

Af egenskabsrelaterede fordele kan nævnes:
Lyd absorberende, god indflydelse på lydisolering, høj komfort, god slidstyrke, modstandsdygtig over for tryk, revneoverbyggende, dekorativ.

For yderligere spørgsmål vedr. diverse kunststofgulve, da er man altid velkommen til at kontakte os: Mail: info@olgulve.dk

Tlf: +45 25500999

@