KUNSTSTOFGULVE

– en fælles betegnelse

Kunststofgulve eller fugefrigulve er en bred betegnelse, der dækker over flere gulvtyper:
– Epoxygulve
– Polyurethangulve (PU)
– Acrylgulve

OL Gulve har specialiseret sig i, at udføre og leverer løsninger inden for disse gulvtyper, som hver især har sine fordele og egenskaber.
Det vil være en god idé at kontakte OL Gulve, såfremt du overvejer et kunststofgulv. Det kan være udfordrende at udstikke faste udføringsprocedurer, idet der ofte kan være flere løsningsmuligheder i forhold til eksisterende gulvs beskaffenhed, ønskede funktion samt økonomi. OL Gulve skræddersyr den optimale løsning, der passer til dit projekt.
En fordel der kunne være i at kontakte OL Gulve til dit projekt er, at vi har stor erfaring med at præparere komplicerede undergulve. I de fleste tilfælde oplever vi, at det eksisterende undergulv ikke er af høj nok kvalitet. Ved at samle hele entreprisen undgår kunden at skulle have kontakt til flere udførende. Dette letter koordineringen og eliminerer eventuelle misforståelser.

Anvendelsesområder

Kunststofgulve anvendes også som alternativ til andre gulvtyper, alt efter hvilken funktion og udtryk man ønsker. Kunststofgulvene anvendes med fordel, hvor der er krav til holdbarhed, slid, resistens, komfort og design som f.eks.:

Garage – kælder – værksted – lager – offentlige institution – børnehave – sportshal – kontor frisørsalon – privat bolig – badeværelse – produktionshal – industrikøkken.

Med andre ord – der er rigtig mange anvendelsesmuligheder for kunststofgulvene. Fælles for alle gulvtyper er, at de er fugefri, funktionelle og rengøringsvenlige, dette værende fra et PU Comfort Floor, som er velegnet i institutioner som eksempelvis børnehaver til et epoxymalet og støvbindende gulv i en lagerhal.

For yderligere spørgsmål vedr. diverse kunststofgulve, da er man altid velkommen til at kontakte os:
Mail: info@olgulve.dk
Tlf: +45 52178877

 

@