Raw Surface

Rå overflader i beton

Raw Surface er interiørdesigns i beton udført i en rå og minimalistisk stil. Da alle vores rå overflader er støbt individuelt, finder du ikke to der er ens.

Raw Surface forener den enkle og rene skandinaviske designtradition med et råt og naturligt materiale. Raw Surface er eksperimenterende og søger det individuelle, funktionelle og æstetiske i de muligheder materialet rummer.

De kreative kræfter finder vi igennem inspirerende projekter med vores kunder, arkitekter og designere og gennem vores fascination af materialet, og vi arbejder hele tiden med at udfordre os selv og teknikkerne.

Alle vores designs er unikke. De bliver skabt af vores egne og vores kunders idéer, som bliver til tegninger og forme på vores værksted, hvor de også støbes og eventuelt efterbehandles.

Da alt er håndarbejde, er der rig mulighed for at eksperimentere med forme, arbejde med struktur og mønster i overfladen under støbningen og med den endelige finish i efterbehandlingen som f.eks. voks, lak og slibning.

Har du en eller flere idéer til din boligindretning, så kom og få en snak om, hvordan vi sammen kan gøre den til virkelighed.

IMG_1689

Raw Surface Betonbord

Raw Surface designgulv

Raw Surface designgulv

@