PROFIL

I 2006 besluttede vennerne og kollegaerne Ole Thomsen og Lars Mørch sig for, at følge passionen og realisere drømmen om at skabe et unikt og visionært gulvfirma, med den ikke beskedne ambition, at udvikle og levere markedets absolut bedste under- og designgulve. Bag sig havde de flere års – og dermed flere tusinde kvadratmeters erfaring med komfort- design- og lydgulve. OL Gulve blev etableret d. 6. juni 2006.

Vi har siden etableringen holdt fast i ambitionen om altid, at levere den bedste service, kvalitet og oplevelse for vores samarbejdspartnere. Samtidig har vi søgt at udfordre os selv, samarbejdspartnere og materialer og udvikle metoder og anvendelsesformer. Det har ført en masse spændende projekter og løsninger med sig, hvilket betyder, at vi i dag kan løse alle gulvopgaver inden for komfort, lyd og designgulve til alle typer af formål – industri, bolig, institution, butik, restaurant – uanset projektets omfang.

Det har også medført, at vi i dag samarbejder med visionære designere og arkitekter, som deler vores passion for materialet og for unikke designs.

Under navnet Raw Surface begyndte vi i 2013, at udvikle og designe æstetiske og funktionelle interiørprodukter og løsninger, der både udfordrer os selv og materialet, og vi har flere idéer i støbeskeen.

 

 

@